пʼятницю, 14 березня 2014 р.

Виграй подорож на Паранал у Photo Nightscape Awards 2014

Ciel et Espace Photos у партнерстві із ESO розпочали новий астрофотоконкурс

ESO запрошує Вас взяти участь у першому Photo Nightscape Awards (PNA) - міжнародному конкурсі нічних світлин, присвяченому астрофотографії. В якості партнера e конкурсі, організованому Ciel et Espace Photos, ESO нагородить переможця категорії фахівців поїздкою на Паранал - домівку Дуже Великого Телескопа (VLT), частину комплексу Паранал-Армазонес, котрий перебуває на стадії розробки.

Власне у цьому першому конкурсі будуть доступні нагороди категорій "Pro" та "Espoir" ("Надія"). Категорія "Pro" відкрита для фотографів з усього світу, котрі вже мали публікації або ж продали будь-які власні фотографічні роботи, в той час як категорія "Espoir" призначена для фотографів, котрі мають французьке громадянство і які раніше ні продавали, ні публікували свої роботи.
Ті, хто бажають прийняти участь, повинні представити реєстраційну форму, а якщо вони є неповнолітніми - то форму батьківської згоди. Для отримання більш докладної інформації, відвідайте правила проведення на веб-сторінці. Оголошення будуть на сторінці PNA у Facebook.
Переможців оголосять 9 листопада 2014 на Les rencontres du Ciel et de l’Espace (RCE) — триденній конференції аматорів та професійних астрономів в Cité des Sciences et de l'Industrie (Париж, Франція).
Важливі дати:

  • Всі фото повинні бути зроблені у проміжок часу від 1 січня 2014 по 31 серпня 2014.
  • Кінцева дата подання фото 31 серпня 2014.
  • Переможців буде оголошено 9 листопада 2014.
  • Переможець поїде на Паранал навесні (березень-травень) 2015.

Посилання

Контакти

Oana Sandu
Community Coordinator
ESO education and Public Outreach Department
Tel: +49 89 320 069 65
Email: osandu@partner.eso.org

Franck Seguin
Photo Nightscape Awards
17 rue E. Deutsch de la Meurthe
75014 Paris, France
Tel: 33 1 45 89 89 08
Emal: pna@cieletespace.fr

Джерело: ESO Ukraine 

Немає коментарів:

Дописати коментар