середу, 29 січня 2014 р.

Ось вам вся просвітницька продукція від ESO

Вийшло перше видання каталогу ESOshop

Вийшло перше видання каталогу ESOshop у форматі PDF, котрий об'єднує у простий та зручний для перегляду формат всі просвітницькі матеріали, а також інші товари, надані Європейською Південною Обсерваторією. Починаючи від навчального матеріалу - і до фірмових флісових курток, книг, DVD-дисків та надрукованих на метало-пластику зображень, каталог показує освітні продукцію, а також "зоряні" ідеї подарунків для тих, хто захоплений астрономією.
Наша цінова політика в ESOshop проста: ніяких додаткових зборів, бо крамниця не для отримання прибутків. Майже всі наші інформаційні продукти можуть бути завантажені безкоштовно у вигляді PDF фалів. Наші інтернет-ціни покривають собівартість виробництва та роботи, котру ми вкладаємо, щоб продукція стала доступною для вас. Це дає нам можливість постачати вам продукцію високої якості за розумними цінами.
Для посередників у нас є спеціальні гуртові ціни, в залежності від кількості замовленого. Повний список об'ємних ставок можете знайти в кінці цього каталогу. Замовлення робіть через електронну пошту distribution@eso.org. Ми не стягуємо ніяких додаткових зборів за перепродаж нашої продукції, а також вам не нав'язуємо встановлену ціну.
Для спільного просування, реклами в журналах та інших ідей спільної роботи, просимо вас звернутися до координатора нашої спільноти osandu@partner.eso.org.
Оскільки всі наші онлайн зображення та відео випущені згідно Creative Commons Attribution 3.0 License, ми рекомендуємо вам використовувати їх у створенні власних продуктів, котрі не схожі на щось із того, що є у нашій крамниці. Будь ласка, тримайте нас в курсі про власні продукти повідомленнями на адресу information@eso.org.
Вдалих покупок!

Посилання

Контакти

Oana Sandu
Community Coordinator
The education and Public Outreach Department
Tel: +49 89 320 069 65
Email: osandu@partner.eso.org

Джерело: ESO Ukraine    

Немає коментарів:

Дописати коментар