пʼятницю, 31 січня 2014 р.

Відкритий захід до "Дня дівчат" у штаб-квартирі ESO (Гархінг, Німеччина)

Дамо натхнення новому поколінню жінок, щоб вони робили кар’єри у науці та техніці

 

27 березня 2014 року ESO братиме участь у загальнонаціональному "Дні дівчат" Німеччини. На цих щорічних заходах можна побачити технічні підприємства, університети та науково-дослідні організації, котрі відкривають свої двері для школярок для того, щоб дати їм розуміння наукових та технічних професій. Такі дні відкритих дверей допомогають дівчаткам приймати обгрунтовані рішення про своє майбутнє, заохочують їх до вибору кар'єри в галузі науки та техніки.
"День дівчат" в ESO почнеться із ознайомлення з роботою Європейської Південної Обсерваторії, потім буде низка бесід на німецькій мові, а також сесії питань-відповідей із співробітниками ESO та студентами. Буде охоплено широкий спектр моментів, починаючи від від астрономії та техніки - до управління і людських ресурсів.
На закінчення цього знайомства із найпродуктивнішою астрономічною обсерваторією світу, буде відео-міст у реальному часі із Дуже Великим Телескопом (VLT) ESO. Розташований на висоті 2600 метрів над рівнем моря на горі Паранал, VLT є найпередовішим у світі оптичним приладом - "грізною" науковою машиною. Відвідувачки "Дня дівчат" зможуть поговорити із астрономами ESO, котрі працюють в Чилі - за 11000 кілометрів, в пустелі Атакама.

Кількість місць обмежена. Для участі, будь ласка зареєструйтесь на сайті Girls’ Day. Мова проведення вище згаданого заходу - німецька.

Коли: четвер, 27 березня 2014, 10:30-15:45
Де: ESO Headquarters, Karl-Schwarzschild-Straße 2, D-85748 Garching bei München, Germany

Посилання

Контакти

Angela Arndt
Human Resources ESO
Garching bei München, Germany
Tel: +49 89 3200 6265
Email: aarndt@eso.org

Richard Hook
ESO Public Information Officer
Garching bei München, Germany
Tel: +49 89 3200 6655
Cell: +49 151 1537 3591
Email: rhook@eso.org

Джерело: ESO Ukraine     

Немає коментарів:

Дописати коментар